SKRALLEBANG AlTid til børn

Jeg føler mig heldig! Helt frie tøjler til at tegne logo, illustrere sangbog, cd cover, plakat, levere materiale til hjemmeside samt hitte på skrallebangdyr.

Jeg er sikker på både børn og voksne har- og får glæde af bog og musik. Det er blevet skægt, skørt og der er masser af finurligheder i både musik, tekst og tegning,“SKRALLEBANG AlTid til børn” består af Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen, som spiller tusindvis af skønne koncerter i hele landet for børn og deres voksne.

“SKRALLEBANG AlTid til børn” siger om bogen:

Vores bog er først og fremmest tænkt som en sang- og inspirationsbog til børn, forældre, pædagoger, indskolingslærere, bedsteforældre, barnepiger og alle mulige andre. Men bogen er også tænkt som en slags børnebog.

En række af vores sange er skrevet ud fra kendte eventyr og børnebøger, og derfor har vi valgt at lade bogen illustrere af børnebogsillustrator Julie Østergaard. Vi synes selv, at det er lykkedes at lave en bog, som kan synges og spilles – men også fungerer som billedbog, fortællebog, “Find Skrallebang-dyret-bog” og inspirationsbog.

Vi vil gerne have jer til at fortælle, digte, dramatisere og opfinde. Kun fantasien sætter grænser.

Giv historierne videre, de fortjener det!!.

Bog, cd og plakat kan købes her

Århus Stiftidende:
Skrallebangs releasekoncert 15. september 2018

Bogen omkring Skrallebang er illustreret af Julie Østergaard, som også har tegnet deres plakat og cd cover. Hun har også opfundet og tegnet SKRALLEBANG dyret, som er del af deres nye (håndtegnede) logo.

Derudover medvirkede følgende:

• Nana Bang Kirkegaard: sang
• Søren Jensen: bas, guitar, kor
• Morten Randrup: piano
• Thomas Ousager: percussion
• Jais Poulsen: trommer
• Thilde og Tinke Kirkegaard

Billeder fra koncerten kan ses her